Denne opskrift er helt vores egen. Det er en vi har fundet på, fordi det er en "hurtig-ret", der minder om Svensk pølseret, hvor kartofler er skiftet ud med pasta. Det er en af mine (Sofies) livretter.
Når vi laver det, er
der mad til os alle fire til aften, og så får Anna og jeg rester med i skole dagen efter.
Det skal du bruge:
1 dl finthakket løg,
20 g smør/margarine,
6-8 røde eller brune pølser (vi bruger "Langelænder", men brug dem, du bedst kan lide),
½
tsk. mild paprika,
2-2½ dl skummetmælk,
1 lille ds. koncentreret tomatpuré,
salt og peber,
1-1½ dl madfløde 9%,
250-300 g pastaskruer.
Sådan gør du:
Kog pasta, mens du laver resten.
Pil løget, hak det fint og Skær pølserne i små skiver. Brun smør i en gryde.
Svits
løg til de er klare. Tilsæt pølser og paprika, svits det med og dæmp herefter varmen lidt.
Tilsæt tomatpuré og skummetmælk sammen med salt og peber. Lad det koge op og
tilsæt så madfløden.
Efter et par min. vendes den kogte pasta i retten. Smag evt. til med salt. -Velbekomme:-)